top of page

Blck Teeth Tattoo Group

Public·281 members

Ванесса Барченко
Ванесса Барченко

Бейсболки з логотипом

Коли ми з командою вирішили замовити бейсболки з логотипом для нашого бренду, я дуже ретельно підходила до вибору компанії. Це був важливий етап для нас, адже хотілося, щоб аксесуар був не тільки стильним, але і якісним. Для мене важливо, щоб кожен елемент, який ми використовуємо для представлення нашого бренду, був на висоті. Вибір припав на "Твій Дизайн", там пропонували великий асортимент моделей, різні варіанти нанесення логотипу та можливість виготовлення за індивідуальним замовленням. Цим фахівцям і довірила виготовлення бейсболок із логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/g912594-bejsbolki-logo-kepki Замовлення було простим і зрозумілим, а самі кепки вийшли просто чудовими. Вони не тільки виглядають стильно, але й дуже комфортні у носці. Логотип на них не стирається, що дуже важливо, особливо якщо мова йде про продукцію, яку плануєш носити не один рік. Я отримала те, що хотіла — якісний та довговічний товар, який додає бренду ще більшої впізнаваності.

Якщо ви також шукаєте місце для замовлення бейсболок з логотипом для вашого бізнесу чи бренду, раджу звертати увагу на компанії, які спеціалізуються на таких замовленнях.

5 Views

Members

(702) 577-0704

Subscribe Form

Thanks for submitting!

©2020 by Blck Teeth Tattoo. Proudly created with Wix.com

bottom of page